Novinky

Mlékárna Valašské Meziříčí získala nové ocenění Perla Zlínska


Agrární komora Zlín ve spolupráci se Zlínským krajem také letos vyhlásila soutěž o nejlepší regionální potravinářské výrobky s názvem Perla Zlínska.

Do letošního ročníku bylo přihlášeno celkem 139 výrobků od 44 producentů. Z nich hodnotitelská komise vybrala 16 nejlepších výrobků, které tak budou moci používat značku Perla Zlínska. Mlékárna Valašské Meziříčí si odnesla nové ocenění, a to za svou novinku Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky.

 

„Jsme velmi rádi, že naši novinku Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky vybrala hodnotitelská komise jako jeden z produktů, který ponese označení Perla Zlínska 2017," říká Radka Benešová, Marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Tento výrobek jsme se rozhodli uvést na trh na základě poptávky našich zákazníku a úspěchu Acidofilního mléka s cereáliemi," dodává Radka Benešová.

 

 

Agrární komora Zlín ve spolupráci se Zlínským krajem opět připravila soutěž o nejlepší regionální výrobky. V letošním roce se přihlásilo celkem 44 výrobců Zlínského kraje a celkem 139 výrobků. Tyto výrobky pak posoudila hodnotitelská komise a vybrala celkem 16 produktů, které ponesou titul Perla Zlínska 2017. Cílem této soutěže je upozornit na kvalitní potravinářské výrobky, které jsou produkovány ve Zlínském kraji. Snahou je, aby se produkty zemědělců a zpracovatelů ze Zlínského kraje lépe prodávaly a byly i lépe vidět. 
 

 

 

 

Acidofilní mléko vanilkové s lněnými semínky a cereáliemi
Acidofilní mléko obsahuje různé druhy cereálií jako oves, drcený ječmen, pšenici nebo lněné semínko. Obsahuje tři procenta tuku. Acidofilní mléka jsou zákazníky velice oblíbená pro svůj blahodárný vliv na organismus, obsahují totiž probiotické kultury Lactobacillusacidophilus, Bifidobacteria a Streptococcus thermophilus. Díky kvalitnímu obsahu i dobře zvoleným příchutím, vzniká kombinace prospěšného a chutného. To se projevuje na zvyšující se poptávce po těchto mléčných nápojích, přičemž právě len se opět vrací do jídelníčků stále častěji.