Valašská Kyška

Valašská Kyška

Kysaný mléčný výrobek s probiotickou kulturou (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium, Streptococcus Thermophilus). Obsahuje 1,5 % tuku.

Základní popis

  • Číslo výrobku: 3361
  • EAN Kódy: 8594003022937
  • Tuk: 1,5 %
  • Balení v g: PP kelímek 400 g
  • Balení v ks: 12 ks v papírové skládačce
  • Trvanlivost: 21 dní
  • Alergeny: MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku

  • Energie: 190 kJ / 45 kcal
  • Tuk: 1,6 g
  • Bílkoviny: 3,3 g
  • Sacharidy: 4,0 g

Produkty v této skupině

Recepty

Velikonoční beránek z Kyšky

Velikonoční beránek z Kyšky

Velikonoční beránek z Kyšky

Polévka z medvědího česneku a Valašské kyšky

Polévka z medvědího česneku a Valašské kyšky

 Krémová polévka s příchutí česneku Vás zajisté zasytí a zahřeje :-)

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

Víte že

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

V rámci výzkumu bylo zjištěno, že 80 % účastníků mělo po šestitýdenní konzumaci jogurtu nižší výskyt zubního plaku a zánětů dásní. Výzkumu se zúčastnilo 24 dobrovolníků, kteří po dobu dvou týdnů nejedli jogurty ani podobné potraviny jako sýry či tvaroh a po této době u nich byla ve slinách zjišťována hladina bakterií a látek působících páchnoucí dech včetně hydrogensulfidu. Potom po dobu šesti týdnů konzumovali účastníci 90 g jogurtu denně. U jednoho ze čtyř sledovaných se pach z úst vyskytoval pravidelně, zatímco u 19 z dvaceti byl ovlivněn zánětem dásní.
Zdroj: www.nutraingredients.cz