Recepty

Dýňová polévka

Dýňová polévka

Mlékárna Valašské Meziříčí je tradičním výrobcem mléčných produktů, ale využít je lze i zcela netradičním způsobem. Proto jsme si pro naše zákazníky připravili tip jak halloweenskou dýni vydlabat a dužinu z ní ještě zkonzumovat.

Lehké fitness lívanečky

Lehké fitness lívanečky

Pokud máte rádi lehká jídla vyzkoušejte tyto lívanečky s Bílým jogurtem z Valašska.

Jogurtové smoothie

Jogurtové smoothie

V krásných teplých dnes je vhodné pro osvěžení smoothie. K přípravě jsme použili Bílý jogurt z Valašska.

Letní koktejl z Kefírového mléka nízkotučného

Letní koktejl z Kefírového mléka nízkotučného

  Vyzkoušejte svěží letní koktejl. K přípravě použíjte Kefírové mléko nízkotučné z Mlékárny Valašské Meziříčí.

Ovocný salát

Ovocný salát

Produkty z Mlékárny Valašské Meziříčí jsou nejen kvalitní a chutné, ale také vhodné do lehkých letních receptů.       

Švestkové muffiny

Švestkové muffiny

Pro chladné podzimní dny Mlékárna Valašské Meziříčí připravila recept z ovoce dozrávajícího právě na podzim. Ne vždy je potřeba omezit se pouze na jablečný štrůdl. Mlékárna nabízí recept Muffinů s použitím švestek.            

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Podzim je období plné přírodních krás, barevnosti, návratů do školních lavic i učení. Také výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí lze konzumovat i během podzimních dní. Nasbíraná jablka lze použít třeba na výtečný jablečný koláč.            

Vánoční tvarohová štola

Vánoční tvarohová štola

Vánoce patří k nejkrásnější svátkům v roce, kdy se schází celá rodina. Vyzkoušejte tradiční vánoční štolu s Kysanou smetanou z Valašska, která je zároveň vhodná jako výborné občerstvení během vánočních svátků.                

Linecké pečivo

Linecké pečivo

Na žádném vánočním stole by nemělo chybět klasické linecké cukroví. Při pečení jsme použili i Bílý jogurt z Valašska.

Jablečný štrúdl

Jablečný štrúdl

Podzim je období plné přírodních krás, barevnosti, návratů do školních lavic i učení. Také výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí lze konzumovat i během podzimních dní. Připravte si jablečný štrúdl trochu jinak. Do těsta jsme přidali Bílý jogurt z Valašska.