Jahoda od Mlékárny Valašské Meziříčí

12. 05. 2014

Jahodová sezóna se pomalu blíží. Oblíbené ovoce má široké uplatnění v jídelníčcích spotřebitelů. Je vhodné na lehkou a zdravou snídani, jako hlavní ingredience moučníků, k výrobě zmrzliny a v neposlední řadě k přípravě osvěžujících drinků, které poslouží jako vydatná svačina.

Mlékárna Valašské Meziříčí nabízí svým zákazníkům poctivé jahodové produkty, které si každý zamiluje - Acidofilní mléko jahoda – malina nebo Nízkotučné kefírové mléko jahodové. Oba výrobky obsahují probiotické kultury a jsou vhodné pro každého, kdo si rád zdravě zamlsá a má rád tyto červené plody malých keříků.
 

„Jahodová příchuť je mezi spotřebiteli v České republice všeobecně velice oblíbená. Rádi vycházíme vstříc poptávce našich zákazníků, a proto Mlékárna Valašské Meziříčí přináší tip na vhodnou ovocnou svačinku v podobě Acidofilního mléka jahoda - malina a Nízkotučného kefírového mléka jahodového,“ říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí.
 

Nízkotučné jahodové kefírové mléko
Kefírová mléka Mlékárny Valašské Meziříčí mají nízké procento tuku 0,8%. Řadí se tedy do kategorie nízkotučných výrobků. Tato vlastnost spolu s obsahem probiotických kultur zařazuje Nízkotučné kefírové mléko jahodové mezi produkty, které jsou vhodné pro udržování zdravého životního stylu a štíhlé linie. Vzhledem k tomu, že jahodové příchutě patří mezi ty nejoblíbenější, je Nízkotučné kefírové mléko jahodové ideální lahodnou a zdravou svačinkou v průběhu celého dne.


 


Acidofilní mléko malina - jahoda
Letní období spojené se svěžím ovocem nastartuje a chuťové buňky uspokojí acidofilní mléko s příchutí jahody a maliny. Acidofilní mléko malina – jahoda se výborně hodí jako zdravá osvěžující svačinka na cesty, do školy či do kanceláře. Nejen, že acidofilní mléko výborně chutná, ale obsahuje také probiotické bakterie blahodárně působící na střevní mikroflóru. Kvalitu a oblibu mezi spotřebiteli tohoto výrobku dokládá například udělená cena v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku 2012.