Mlékárna Valašské Meziříčí získala další cenu do své sbírky

20. 10. 2014

Po ocenění Regionální potravina se Mlékárna Valašské Meziříčí dočkala dalšího úspěchu.

Smetanový jogurt z Valašska čokoládový zvítězil v soutěži Perla Zlínska 2014 v kategorii Mléko a mléčné výrobky. Mlékárně Valašské Meziříčí se tak podařilo obhájit loňské vítězství, které slavila s jogurtem s cereáliemi Vitafit. Pro Smetanový jogurt z Valašska čokoládový se stalo vítězství v této soutěži už druhým letošním úspěchem. Vyhlášení výsledků soutěže proběhlo na začátku října u příležitosti oslav Dne Zlínského kraje.

 

„Další úspěch Smetanového jogurtu z Valašska nás velmi těší a potvrzuje, že naše snaha vyrábět kvalitní mléčné výrobky z čistě přírodních složek se vyplácí,“ říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Smetanový jogurt z Valašska je k dostání bílý i s příchutěmi jahoda s vanilkou, malina s vanilkou, višeň s vanilkou, jahoda, čokoláda, oříšek, borůvka, broskev a višeň,“ dodává Radka Benešová.

 

Úspěšný Smetanový jogurt čokoládový
Smetanový jogurt s čokoládovou příchutí, která se nachází na dně kelímku, má jemnou a lahodnou chuť. Od většiny jogurtů se liší především hustou konzistencí. Jogurtová složka je vyrobena podle tradiční receptury pouze ze smetany, jogurtových bakterií a jeho složení je čistě přírodní.
 

 
Ocenění Perla Zlínska 2014
Perlu Zlínska, výrobek Zlínského kraje, vybírá každoročně odborná komise. Letos se do soutěže zapojilo 43 žadatelů se 134 výrobky. Ty byly posuzovány podle mnoha kritérií, mezi které patřily originalita, design, použité suroviny, způsob výroby a vliv výrobku na zdraví zákazníka. Vyhlášení výsledků soutěže letos proběhlo v sobotu 4. října u příležitosti Dne Zlínského kraje. Ten se koná pravidelně od roku 2010 a jeho účelem je přiblížit nejen občanům, ale i návštěvníkům Zlínského kraje, jeho činnost, působení organizací a další aktivity a atraktivity související s životem ve Zlínském kraji.