NEJLEPŠÍM bílým jogurtem je BÍLÝ JOGURT Z VALAŠSKA
09. 03. 2010
V laboratořích České zemědělské univerzity v Praze - Suchdole (katedra kvality zemědělských produktů) proběhlo v polovině listopadu 2009 testování 10 vzorků bílých jogurtů o různé tučnosti (1,5 - 10%). S přehledem zvítězil ve čtyřech kategoriích - vzhled, konzistence, vůně, chuť - Bílý jogurt z Valašska a byl tak vyhodnocen jako NEJLEPŠÍ BÍLÝ JOGURT.
V laboratořích České zemědělské univerzity v Praze - Suchdole (katedra kvality zemědělských produktů) proběhlo v polovině listopadu 2009 testování 10 vzorků bílých jogurtů o různé tučnosti (1,5 - 10%).
S přehledem zvítězil ve čtyřech kategoriích - vzhled, konzistence, vůně, chuť - Bílý jogurt z Valašska a byl tak vyhodnocen jako NEJLEPŠÍ BÍLÝ JOGURT.
Bílý jogurt z Valašska
Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z nejkvalitnějšího českého mléka, neobsahuje žádné konzervační látky, emulgátory ani umělá barviva, a proto je tolik oblíbený. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje živé jogurtové bakterie.
Můžete jej zakoupit v balení - 150 g, 380 g, 500 g.
(použitý zdroj: měsíčník Svět potravin, únor 2010, www.svet-potravin.cz, deník AHA! ze 14. dubna 2010)