NEJLEPŠÍM bílým jogurtem je BÍLÝ JOGURT Z VALAŠSKA

09. 03. 2010

V laboratořích České zemědělské univerzity v Praze - Suchdole (katedra kvality zemědělských produktů) proběhlo v polovině listopadu 2009 testování 10 vzorků bílých jogurtů o různé tučnosti (1,5 - 10%). S přehledem zvítězil ve čtyřech kategoriích - vzhled, konzistence, vůně, chuť - Bílý jogurt z Valašska a byl tak vyhodnocen jako NEJLEPŠÍ BÍLÝ JOGURT.

V laboratořích České zemědělské univerzity v Praze - Suchdole (katedra kvality zemědělských produktů) proběhlo v polovině listopadu 2009 testování 10 vzorků bílých jogurtů o různé tučnosti (1,5 - 10%).

 

S přehledem zvítězil ve čtyřech kategoriích - vzhled, konzistence, vůně, chuť - Bílý jogurt z Valašska a byl tak vyhodnocen jako NEJLEPŠÍ BÍLÝ JOGURT.

 

 

Bílý jogurt z Valašska

Bílý jogurt s nižším obsahem tuku je vyrobený z nejkvalitnějšího českého mléka, neobsahuje žádné konzervační látky, emulgátory ani umělá barviva, a proto je tolik oblíbený. Výrobek jemné chuti je vhodný pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni. Obsahuje živé jogurtové bakterie.

Můžete jej zakoupit v balení - 150 g, 380 g, 500 g.

 

 

 

(použitý zdroj: měsíčník Svět potravin, únor 2010, www.svet-potravin.cz, deník AHA! ze 14. dubna 2010)