Nový školní rok a svačinka pro zdraví
17. 08. 2015
Blíží se nový školní rok a spousta maminek přemýšlí, co připravit svým dětem do školy ke svačině. Mlékárna Valašské Meziříčí nabízí, v podobě Acidofilních mlék v praktickém balení se znovu uzavíratelným uzávěrem, inspiraci, jak by taková svačinka mohla vypadat a zároveň výborně chutnat.
TISKOVÁ ZPRÁVA:
Klikni: userfiles/file/TZ_Acida(1).pdf
Blíží se nový školní rok a spousta maminek přemýšlí, co připravit svým dětem do školy k svačině. Jak vymyslet chutnou a přitom zdravou pochoutku? Dopolední svačina by měla obsahovat vyvážený poměr všech základních výživových prvků, jako jsou sacharidy, bílkoviny, tělu prospěšné zdravé tuky, vitamíny, minerální látky a vláknina. Mlékárna Valašské Meziříčí nabízí, v podobě Acidofilních mlék v praktickém balení se znovu uzavíratelným uzávěrem, inspiraci, jak by taková svačinka mohla vypadat a zároveň výborně chutnat. Mlékárna vyrábí Acidofilní mléko v příchuti jahoda-malina, cereálie a přírodní bez příchuti. Výrobky byly několikrát oceněny odbornou veřejností jako Regionální potravina a Perla Zlínska.
Snídaně tvoří základ dne. Startuje tělo po nočním hladovění. Neméně důležité jsou však u dětí dopolední svačinky. Slouží k doplnění energie a zachování vyrovnané hladiny krevního cukru. Pokud děti svačí, jsou pak méně unavené a lépe se soustředí ve škole. Svačinka by měla být pestrá, zdravá a taková, aby se dětem líbila a zároveň chutnala.