Poctivé jogurty vyrábějí na Valašsku

29. 07. 2014

Rádi byste ochutnali poctivý český jogurt? Opravdový jogurt, vyrobený podle tradiční receptury? Jogurt neobsahující žádná umělá aditiva, jehož složení je čistě přírodní a chuť smetanová?

Vyzkoušejte ucelenou řadu Smetanových jogurtů z Valašska od Mlékárny Valašské Meziříčí, které patří již mnoho let k nejoblíbenějším a pravidelně oceňovaným mlékárenským produktům. I tento rok Smetanové jogurty z Valašska, navíc nově v pozměněném obalu, získaly ocenění Regionální potravina. 


 

 

„Jogurty patří mezi nejpopulárnější mléčné produkty, které se prodávají v tuzemských obchodních řetězcích. Zákazníci si jsou vědomi nejen jejich pozitivního vlivu na lidský organismus, ale i jednoduchého využití v teplé i studené kuchyni,“ říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Naše Smetanové jogurty z Valašska jsou vyráběny tradiční metodou a je tak zajištěno jejich přírodní složení. Kromě nepostradatelného vápníku jsou bohaté i na jogurtové bakterie, které přirozenou cestou regulují střevní mikroflóru,“ dodává Radka Benešová.
 

Ministerstvo zemědělství již pátým rokem uděluje nejkvalitnějším zemědělským a potravinářským výrobkům z každého kraje značku Regionální potravina. Mlékárna Valašské Meziříčí letos získala ocenění Regionální potravina na základě vítězství jejich Smetanového jogurtu z Valašska s čokoládovou příchutí ve Zlínském kraji. Mlékárna tak navázala na vítěznou šňůru z minulých let.
 

Smetanové jogurty z Valašska se prodávají bílé s obsahem 10 % tuku nebo s příchutí broskve, jahody, oříšku, čokolády, višně, borůvky, jahody s vanilkou, višně s vanilkou a maliny s vanilkou, které obsahují 8 % tuku. Jsou vyráběné z kvalitního českého mléka a lze je zakoupit v celé síti obchodních řetězců i maloobchodních sítí v České republice.