Vaříme z výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí na TV Barrandov II.
28. 03. 2011
Již podruhé vaříme z výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí, tentokráte z Čerstvého mléka z Valašska a Kysané smetany. Pokud jste nadšeným kuchařem, vyzkoušejte recept na Lívance, který odvysílala TV Barrandov v pořadu Co bude dnes k večeři?
Již podruhé vaříme z výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí, tentokráte z Čerstvého mléka z Valašska a Kysané smetany. Pokud jste vášnivým a nadšeným kuchařem, vyzkoušejte recept na Lívance, který odvysílala TV Barrandov v pořadu Co bude dnes k večeři?
Klikněte na odkaz: http://www.barrandov.tv/63553-co-bude-dnes-k-veceri-livance
Vaří se z výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí z Čerstvého mléka z Valašska a Kysané smetany.
Lívance
Suroviny na 10 porcí:
-
0,5 kg hladké mouky
-
0,6 l Čerstvého mléka z Valašska
-
50 g cukru krupice
-
25 g droždí
-
2 ks vejce
-
citrónová kúra
Ze všech ingrediencí připravíme těstíčko, které necháme lehce vykynout. Poté smažíme dle velikosti na pánvi dozlatova.
Suroviny na náplň:
-
200 g mražených malin
-
360 g Kysané smetany z Valašska 15%
-
moučkový cukr
-
tvrdý tvaroh na strouhání
Povolené maliny smícháme s jogurtem a cukrem. Podáváme s lívanečky lehce sypané strouhaným tvarohem a posypané cukrem.
Přejeme dobrou chuť!