Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky

Acidofilní mléko vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky

Kysaný mléčný výrobek v moderním designu. S příchutí cereálií. Obsahuje probiotické kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus). Je vhodné pro všechny věkové kategorie. Obsahuje 3 % tuku.

Základní popis

  • Příchuť: vanilkové s cereáliemi a lněnými semínky
  • Hmotnost: 450
  • Číslo výrobku: 3309
  • EAN Kódy: 8594003028977
  • Tuk: 3
  • Balení v g: karton 450 g
  • Balení v ks: 12 ks ve smrštitelné fólií
  • Trvanlivost: 14 dní
  • Alergeny: MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy), OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, pšenice špalda, kamut (nebo jejich hybridní odrůdy) a výrobky z nich

Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku

  • Energie: 363 kJ / 86 kcal
  • Tuk: 3,1 g
  • Bílkoviny: 2,9 g
  • Sacharidy: 11,7 g

Produkty v této skupině

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

Víte že

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

V rámci výzkumu bylo zjištěno, že 80 % účastníků mělo po šestitýdenní konzumaci jogurtu nižší výskyt zubního plaku a zánětů dásní. Výzkumu se zúčastnilo 24 dobrovolníků, kteří po dobu dvou týdnů nejedli jogurty ani podobné potraviny jako sýry či tvaroh a po této době u nich byla ve slinách zjišťována hladina bakterií a látek působících páchnoucí dech včetně hydrogensulfidu. Potom po dobu šesti týdnů konzumovali účastníci 90 g jogurtu denně. U jednoho ze čtyř sledovaných se pach z úst vyskytoval pravidelně, zatímco u 19 z dvaceti byl ovlivněn zánětem dásní.
Zdroj: www.nutraingredients.cz