Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA med, kakao, vlašské ořechy

Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA med, kakao, vlašské ořechy

Když se spojí lahodný smetanový jogurt z Valašska a legendární medový dort Marlenka z podhůří Beskyd, vznikne něco jedinečného - poctivý jogurt s chutí medového těsta a pražených oříšků. Tento produkt v sobě snoubí tradici, poctivost a mistrovské umění každého z obou řemesel.

Neobsahuje žádné umělé konzervanty a barviva. Díky tomu vám přinese potěšení a unikátní zážitek v každé lžičce.

Smetanový jogurt z Valašska s příchutí Marlenky vyrábíme ve dvou variantách: klasická nebo s kakaem. Základ je však stejný - kvalitní smetana, kterou odebírá Mlékárna Valašské Meziříčí od moravských farmářů a nezaměnitelná medová chuť dortu od Marlenky.

   

Jogurt Marlenka

Základní popis

  • Příchuť: med, kakao, vlašské ořechy
  • Hmotnost: 150 g
  • Číslo výrobku: 6302
  • EAN Kódy: 8594003029714
  • Tuk: 8%
  • Balení v g: PP kelímek s papírovým segmentem 150 g
  • Balení v ks: 20 ks v papírové skládačce
  • Trvanlivost: 21 dní
  • Alergeny: Mléko a výrobky z něj, včetně laktózy, obiloviny obsahující lepek, skořápkové plody.

Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku

  • Energie: 575 kJ/ 138 kcal
  • Tuk: 8 g
  • Bílkoviny: 2,4 g
  • Sacharidy: 14 g

Produkty v této skupině

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

Víte že

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

V rámci výzkumu bylo zjištěno, že 80 % účastníků mělo po šestitýdenní konzumaci jogurtu nižší výskyt zubního plaku a zánětů dásní. Výzkumu se zúčastnilo 24 dobrovolníků, kteří po dobu dvou týdnů nejedli jogurty ani podobné potraviny jako sýry či tvaroh a po této době u nich byla ve slinách zjišťována hladina bakterií a látek působících páchnoucí dech včetně hydrogensulfidu. Potom po dobu šesti týdnů konzumovali účastníci 90 g jogurtu denně. U jednoho ze čtyř sledovaných se pach z úst vyskytoval pravidelně, zatímco u 19 z dvaceti byl ovlivněn zánětem dásní.
Zdroj: www.nutraingredients.cz