Recepty

Vatikánský chléb
Princip pečení Vatikánského chleba štěstí spočívá v tom, že se vám do rukou dostane darované těsto. Týden se pak o něj staráte. Přidáváte ingredience, mícháte. Šestý den těsto rozdělíte na čtyři díly. Jeden si necháte a zbylými třemi někoho obdarujete. Osobě, kterou jste si pro darování chleba…

Špenátové palačinky s kysanou smetanou
Zdravé a lehce stravitelné špenátové palačinky.

Tiramisu se šlehačkou a kysanou smetanou
Valentýn je svátek lásky a to, že láska prochází žaludkem, už všichni dobře víme. ♥ Připravte své drahé polovičce toto snadné a vynikající jahodové tiramisu. :-)

Zelené smoothie z kefírového mléka
Pokud taky patříte mezi lidi, kteří potřebují nutně detox, tak určitě musíte vyzkoušet tento recept na chutné, zdravé a detoxikační zelené smoothie.

Šneci z kynutého těsta
Sladké šneky z kynutého těsta se skořicí všichni známe a všichni milujeme!

Žemlovka z vánočky a acidofilního mléka
Vynikající a jednoduchý recept, na kterém si nejen pochutnáte, ale i provoní Váš byt. :-)

Svatomartinské rohlíčky z kefíru
Svátky svatého Martina jsou ve znamení dobrého jídla, a proto i my přinášíme recept na skvělé Svatomartinské rohlíčky z kefíru s ořechovou náplní!

Dýňová polévka s kysanou smetanou
Hustá polévka z dýně hokkaido je ideálním obědem a to nejen pro chladné dny. Je bohatá na vitamíny a minerální látky.

Perník z Acidofilního mléka s cereáliemi
Věděli jste, že původní receptura perníku se skládala z medu, mouky a pepře? Právě pepř dal vzniknout slovu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat. Nabízíme Vám také jeden upravený a velmi chutný recept :-)

Ovesná kaše
Máte čas od času problém dostat do dětí snídani? Zkuste výbornou acidofilní kaši s foodstylingem, kterému žádný prcek neodolá!