Čerstvé mléko z Valašska polotučné

Čerstvé mléko z Valašska polotučné

Čerstvé mléko polotučné je vyráběné z mléka, které je homogenizované a ošetřené pasterací. Tento způsob zpracování zaručuje zachování všech cenných živin v přirozeném a neporušeném stavu, proto je čerstvé mléko tak chuťově výborné.

Základní popis

  • Číslo výrobku: 2276 * 2279
  • EAN Kódy: 85940030 – *28083
  • Tuk: 1,5 %
  • Balení v g: 1 litr , 12 litrů
  • Balení v ks: 6 ks ve smrštitelné fólii, 1 ks v přepravce
  • Trvanlivost: 5 dní; 5 dní (PE sáček)
  • Alergeny: MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku

  • Energie: 190 kJ / 45 kcal
  • Tuk: 1,5 g
  • Bílkoviny: 3,2 g
  • Sacharidy: 4,6 g

Produkty v této skupině

Recepty

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Podzim je období plné přírodních krás, barevnosti, návratů do školních lavic i učení. Také výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí lze konzumovat i během podzimních dní. Nasbíraná jablka lze použít třeba na výtečný jablečný koláč.            

Jogurtové smoothie

Jogurtové smoothie

V krásných teplých dnes je vhodné pro osvěžení smoothie. K přípravě jsme použili Bílý jogurt z Valašska.

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Perník z Acidofilního mléka s cereáliemi

Perník z Acidofilního mléka s cereáliemi

Věděli jste, že původní receptura perníku se skládala z medu, mouky a pepře? Právě pepř dal vzniknout slovu perník, původně peprník. Postupně se recepty začaly upravovat. Nabízíme Vám také jeden upravený a velmi chutný recept :-)

Svatomartinské rohlíčky z kefíru

Svatomartinské rohlíčky z kefíru

Svátky svatého Martina jsou ve znamení dobrého jídla, a proto i my přinášíme recept na skvělé Svatomartinské rohlíčky z kefíru s ořechovou náplní!

Žemlovka z vánočky a acidofilního mléka

Žemlovka z vánočky a acidofilního mléka

Vynikající a jednoduchý recept, na kterém si nejen pochutnáte, ale i provoní Váš byt. :-)

Pravé Valašské frgály

Pravé Valašské frgály

Upečte si poctivý valašský frgál!

Overnight oats

Overnight oats

Chutná, zdravá a rychlá svačinka? Overnight oast = Skvělá volba :-)

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Hledáte, co upéct k odpolední kávičce? A co tahle nadýchaný jablečný koláč?

Velikonoční CAKE POPS

Velikonoční CAKE POPS

Cake pops (dortová lízátka) jsou velmi oblíbené na různých oslavách a dokonale ozdobí Váš stůl :-)

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

Víte že

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

V rámci výzkumu bylo zjištěno, že 80 % účastníků mělo po šestitýdenní konzumaci jogurtu nižší výskyt zubního plaku a zánětů dásní. Výzkumu se zúčastnilo 24 dobrovolníků, kteří po dobu dvou týdnů nejedli jogurty ani podobné potraviny jako sýry či tvaroh a po této době u nich byla ve slinách zjišťována hladina bakterií a látek působících páchnoucí dech včetně hydrogensulfidu. Potom po dobu šesti týdnů konzumovali účastníci 90 g jogurtu denně. U jednoho ze čtyř sledovaných se pach z úst vyskytoval pravidelně, zatímco u 19 z dvaceti byl ovlivněn zánětem dásní.
Zdroj: www.nutraingredients.cz